SanDisk Ultra Extreme Go 3.2 Flash Drive 64GB

SanDisk Ultra Extreme Go 3.2 Flash Drive 64GB

SANUS-64GB_EXTREME_
SDCZ810-064G-G46
619659182502
SANDISK

Petra Lebar
60 mesecev

MPC: MPC: 18,75 €

MPC z DDV: Z ddv: 22,88 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Hitrosti do 400 MB/s branja in do 240 MB/s zapisovanja, eleganten kovinski dizajn, zanesljivost podprta z SanDiskovim ugledom. Delajte brez zaviranja s SanDisk Ultra Extreme Go 3.2 Flash Drive 64GB.

Opis izdelka

Hitro dostopajte do kritičnih vsebin in jih premikajte, da ostanete v kratkem roku. Uspeh pomeni zmožnost največje hitrosti in učinkovitosti kjerkoli in kadar koli. Vse te zmogljive zmogljivosti so v elegantnem kovinskem dizajnu, ki je tako eleganten kot obstojen.

Soočanje s tesnimi roki?
Pogon SanDisk Extreme® Go vam omogoča hiter dostop do ogromnih datotek in njihovo premikanje, tako da vam ni treba upočasniti.

Vzemi kamorkoli
Ta elegantni, a trpežni pogon lahko prinesete kamor koli vas popelje vaše delo ali strast, zahvaljujoč vrhunski kovinski zasnovi.

Zanesljivost, na katero lahko računate
Potrebujete pogon, na katerega lahko računate kjer koli in kadar koli - pogon SanDisk Extreme Go je podprt s priznanim SanDiskovim ugledom za zanesljivost.

Delajte hitreje in pametneje
Pospešite svoj potek dela med prenosom, shranjevanjem in skupno rabo kritične vsebine z izjemno hitrim vmesnikom USB 3.2.

Zaprite ključne datoteke
S šifrirno programsko opremo SanDisk SecureAccess ™ shranite kritične datoteke v mapo trezorja, da jih ne boste več od radovednih pogledov.

Kot »Razveljavi« za izbrisane datoteke
Nenamerno izbrisane pomembne datoteke? Preprosto jih obnovite s priloženo ponudbo RescuePRO® Deluxe za obnovitev podatkov3 (potreben prenos).

Hitrosti do 400 MB / s ** branja in do 240 MB / s ** zapisovanja (256 GB *) ter vrhunska zanesljivost zagotavljajo nemoten potek dela, tako da lahko delate brez zaviranja

Tehnične informacije

ProizvajalecSANDISK
Kapaciteta64GB
StandardUSB 3.2 Gen1
PriklopUSB-A

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,02 kg
Višina 10 cm
Širina 10 cm
Globina 1 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.