Rivacase nahrbtnik za drone in notesnik do 16.0'' 7890

Rivacase nahrbtnik za drone in notesnik do 16.0'' 7890

RIVNB-7890_BLACK
7890BLACK
4260403573211
RIVACASE

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 98,27 €

MPC z DDV: Z ddv: 119,89 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Rivacase nahrbtnik za drone in prenosnike do 16''. Nahrbtnik je zasnovan za prenašanje in zaščito dronov, visokokakovostno vodotesno blago s podlogo EVA za blaženje udarcev, dodatni predelki za obutev, oblačila in steklenice za vodo. Vključuje pokrivalo za dež.

Opis izdelka

Nahrbtnik dronov za prenosni računalnik do 16''.

 Lastnosti proizvoda:


• Nahrbtnik je zasnovan za prenašanje in zaščito DJI Phantom 3/4 in drugih podobno velikih kvadkopterjev in letečih kamer.
 • Visokokakovostno vodotesno blago s podlogo EVA za blaženje udarcev
• Sistem razdelitve prostora nahrbtnika vključuje prožne razdelilnike, nastavljive trakove in razdelke ter ga je mogoče enostavno prilagoditi, za vse ustrezne kvadkopterje in njihove pripomočke.
• Sprednji žep z zadrgo za pripomočke in dokumente. Namenski razdelek za prenosnike velikosti do 16''.
• Dodaten predelek na dnu nahrbtnika za obutev in oblačila. Sistem razširitve zadrge omogoča dodatno prostornino za shranjevanje (dodatna globina - 11 cm).
• Udoben mehak ročaj in naramnice z zmehčanimi trakovi ter trak za pritrditev na prsnico, za udobje celo med najdaljšim potovanjem.
• Povsem stična, izjemno ergonomska zasnova hrbtnega dela zagotavlja učinkovito prezračevanje, kar vaš hrbet ohranja suh.
• Stranski žep za steklenico vode, z dodatnim predelkom z zadrgo za prenašanje manjših predmetov.
• Pokrivalo pred dežjem.

Več na: uradni strani

Tehnične informacije

ProizvajalecRIVACASE
VrstaNahrbtnik
Diagonala zaslona16"

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,26 kg
Višina 56 cm
Širina 37 cm
Globina 24 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.