Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge

PHIHU-00002
929001180601
8718696511800
PHILIPS HUE

Primož Andreiz
12 mesecev

MPC: MPC: 54,14 €

MPC z DDV: Z ddv: 66,05 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Glavni sestavni del pametnega sistema osvetlitve Philips Hue je vmesnik Hue, ki omogoča povezavo in upravljanje do 50 svetil in dodatkov. Vmesnik priključite in z aplikacijo Hue nastavite načrtovanje vklopa luči, časovnike, načine osvetlitve po meri itn

Osebna brezžična osvetlitev

 • Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

  Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

  Vmesnik Hue je pomembna komponenta pametnega sistema osvetlitve Philips Hue. To je glavni sestavni del, ki komunicira s pametnimi sijalkami in aplikacijo Hue ter tako zagotovi, da vse skupaj ustrezno deluje. Omogoča tudi delovanje avtomatiziranih funkcij za pametne domove, kot so na primer načrtovanje vsakodnevnega vklopa luči in časovniki.

 • Dodajanje pametnih stikal, senzorjev itn.

  Dodajanje pametnih stikal, senzorjev itn.

  Pametni sistem osvetlitve Hue razširite z raznimi dodatki, vključno z majhnimi zatemnilnimi stikali in senzorji gibanja. Z vmesnikom Hue povežite do 12 dodatkov ter svoj dom popolnoma avtomatizirajte.

 • Upravljanje pametnih svetil zdoma

  Upravljanje pametnih svetil zdoma

  Pametna svetila povežite z vmesnikom Hue in prenesite aplikacijo Hue ter tako zagotovite, da je vaš dom dobro osvetljen, ne glede na to, kje se nahajate. V aplikaciji načrtujte vklop svetil, da se bodo luči ob določenem času vklopile in bo videti, kot da ste doma. Tako boste bolj mirni.

 • Povežite z do 50 pametnimi svetili

  Povežite z do 50 pametnimi svetili

  Vmesnik Hue omogoča vzpostavljanje povezave z do 50 svetili, tako da lahko z aplikacijo upravljate svetila za celoten dom, znotraj in zunaj.

 • Upravljanje svetil z glasom

  Upravljanje svetil z glasom

  Prek vmesnika Hue lahko svetila seznanite s sistemi Alexa, Apple HomeKit in Google Assistant ter tako svetila upravljate z glasom. S preprostimi glasovnimi ukazi lahko svetila vklopite in izklopite, zatemnite in nastavite bolj intenzivno svetlobo, nastavite pa lahko celo izbran način osvetlitve.

 • Vedno posodobljeno

  Vedno posodobljeno

  Philips Hue temelji na varni in zanesljivi tehnologiji ZigBee za upravljanje pametnih svetilk. Nove funkcije in izboljšave sistema se s posodobitvami samodejno prenesejo v pametna svetila Hue.

 • Spletna stran izdelka: https://www.lighting.philips.si/consumer/p/hue-bridge/8718696511800

Tehnične informacije

ProizvajalecPHILIPS HUE


Logistične informacije

Teža 0,40 kg
Višina 7 cm
Širina 17,50 cm
Globina 4 cm

Dokumenti