NAKIVO - napredna programska oprema za VM backup

NAKIVO - napredna programska oprema za VM backup

www.nakivo.com

Napredna programska oprema za vse bolj znane VM sisteme

Pri VM (virtualnih) sistemih se velikokrat srečamo z omejitvami, ki jih ima priložena programska oprema. Ravno zato smo se odločili, da vam ponudimo NAKIVO. Gre se za napredno programsko opremo, združljivo z vsemi bolj znamimi VM sistemi kot so QNAP, ASUSTOR, Synology, WD, Netgear, ...

Takoj obnovite vse kar potrebujete

Takoj lahko obnovite VM, datoteke, predmete iz Microsoft Exchange, objekte Microsoft SQL Server in Microsoft Active Directory neposredno iz stisnjenih varnostnih kopij. Posamezne datoteke in predmete je mogoče obnoviti v originalni VM, poslati po elektronski pošti ali prenesti preko brskalnika. Poleg tega lahko s funkcijo Cross-Platform Recovery obnovite podatke iz varnostnih kopij VMware in Hyper-V na platformah za virtualizacijo.

Cenik

Za povpraševanje se obrnite na produktnega vodjo, ki je naveden zgoraj. Za ogled vseh licenčnih paketov, ki so na voljo, kliknite tukaj.

Prenos preizkusne različice

Omogočamo vam prenos preizkusne različice, da boste lahko stestirali delovanje in se nato še lažje odločili za nakup licence. Deluje 15 dni.


Prenos

30 minutni demo

V kolikor želite, se lahko prijavite na 30 min prezentacijo, na kateri vam bodo predstavljene vse ključne funkcije programske opreme.


Prijava

Postanite NAKIVO bronasti partner

V kolikor se boste registrirali kot NAKIVO Bronze partner, boste prejeli še dodatni 15% popust pri nakupih NAKIVO programske opreme. Vse kar morate storiti je to, da izpolnete sledeči OBRAZECna njihovi spletni strani.