ASUSTOR NAS sistemi

ASUSTOR NAS sistemi

Izredno popularni NAS sistemi

Sporočamo vam, da lahko od zdaj naprej tudi pri nas naročate ASUSTOR NAS sisteme. Oglejte si nekaj najbolj prodajanih modelov spodaj oz. na našem B2B-ju.

Izbirate lahko med različnimi modeli glede na namembnost uporabe; naj bo to doma, v službi ali strežniškem data centru. Za naročilo modelov, ki jih ni predstavljenih na naši spletni strani pa kontaktirajte produktnega vodjo primoz.andreiz@elkotex.si za individualno ponudbo.

Za pomoč pri izbiri pravega NAS sistema smo za vas pripravili poseben NAS konfigurator, preko katerega boste izvedeli točno kateri modeli vam pridejo v upoštev.

V primeru, da iščete dober NVR sistem za vaše nadzorne kamere smo vam prav tako pripravili poseben NVR konfigurator, namenjen prav NVR sistemom.

Izberite najbolj optimalno rešitev za NAS in NVR sisteme. Izberite ASUSTOR!

--> BRSKAJ MED IZDELKI <--

Na kratko o blagovni znamki ASUSTOR

Elkotex d.o.o. smo uradni distributer blagovne znamke ASUSTOR za področje Slovenije.

ASUSTOR Inc. je bil ustanovljen leta 2011 s pomočjo neposredne naložbe podjetja ASUSTeK Computer Inc. Znamka ASUSTOR je bila ustanovljena kot sestavljanka izrazov "ASUS" in "Storage" kar pomeni shranjevanje. ASUSTOR je vodilni inovator in ponudnik zasebnih rešitev za shranjevanje v oblaku (omrežno priloženo shranjevanje) in rešitve za video nadzor (mrežni video rekorder), specializiran pa je tudi za razvoj in integracijo s tem povezanih firmware-ov, strojne opreme in aplikacij.