Nakivo licenca - VM backup programska oprema
1174
Nakivo licenca - VM backup programska oprema

Nakivo licenca - VM backup programska oprema

NAKSW-00001
NAKIVO licenca (custom)

NAKIVO

Primož Andreiz
Povprašaj za ceno
Omenjena cena na izdelku velja v primeru naročila BASIC licence za 1 računalnik z 1 procesorsko enoto. V primeru naročila drugega tipa licence, kontaktirajte produktnega vodjo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Cenik

Za povpraševanje se obrnite na produktnega vodjo, ki je naveden zgoraj. Za ogled vseh licenčnih paketov, ki so na voljo, kliknite tukaj.

Napredna programska oprema za vse bolj znane VM sisteme

Pri VM (virtualnih) sistemih se velikokrat srečamo z omejitvami, ki jih ima priložena programska oprema. Ravno zato smo se odločili, da vam ponudimo NAKIVO. Gre se za napredno programsko opremo, združljivo z vsemi bolj znamimi VM sistemi kot so QNAP, ASUSTOR, Synology, WD, Netgear, ...

Takoj obnovite vse kar potrebujete

Takoj lahko obnovite VM, datoteke, predmete iz Microsoft Exchange, objekte Microsoft SQL Server in Microsoft Active Directory neposredno iz stisnjenih varnostnih kopij. Posamezne datoteke in predmete je mogoče obnoviti v originalni VM, poslati po elektronski pošti ali prenesti preko brskalnika. Poleg tega lahko s funkcijo Cross-Platform Recovery obnovite podatke iz varnostnih kopij VMware in Hyper-V na platformah za virtualizacijo.

Prenos preizkusne različice

Omogočamo vam prenos preizkusne različice, da boste lahko stestirali delovanje in se nato še lažje odločili za nakup licence. Deluje 15 dni.


Prenos

30 minutni demo

V kolikor želite, se lahko prijavite na 30 min prezentacijo, na kateri vam bodo predstavljene vse ključne funkcije programske opreme.


Prijava

Postanite NAKIVO bronasti partner

V kolikor se boste registrirali kot NAKIVO Bronze partner, boste prejeli še dodatni 15% popust pri nakupih NAKIVO programske opreme. Vse kar morate storiti je to, da izpolnete sledeči OBRAZECna njihovi spletni strani.

Uradna stran proizvajalca: https://www.nakivo.com/

Tehnične informacije

ProizvajalecNAKIVO


Logistične informacije

Teža (bruto) 0,00 kg

Dokumenti