Mill panelni grelnik 1000W, bel, steklo (MB1000L DN)

Mill panelni grelnik 1000W, bel, steklo (MB1000L DN)

MILGA-MB1000L DN
MB1000L DN
7090019821683
MILL

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 122,87 €

MPC z DDV: Z ddv: 149,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Mill panelni grelnik 1000W, bel, steklo (MB1000L DN) je odlična izbira za ogrevanje prostorov. Elegantna oblika in visoka učinkovitost grelnega elementa iz aluminija zagotavljata prijetno toploto. Z vgrajenim termostatom lahko natančno uravnavate temperaturo. Primeren je za srednje do večje prostore, kot so spalnice in kuhinje. IPX4 klasifikacija omogoča uporabo v kopalnicah. Velikost izdelka je 123,0 x 7,8 x 25,0 cm. Priporočena velikost sobe je 12-16 m2.

Opis izdelka

MB1000L DN

Pri podjetju Mill so nadgradili pojem panelnih grelnikov, ki poleg ogrevanja predstavljajo tudi prvovrsten element v elegantnem načrtovanju notranjega dizajna. Zasnovani panelni grelnik tako oblikovno kot funkcionalno predstavlja odlično izbiro za ogrevanje vaših domov, hkrati pa s svojim dizajnom privablja poglede.

Model MB1000L DN je eden izmed novejših modelov v seriji panelnih grelnikov MB. Primeren je za učinkovito ogrevanje srednjih do večjih bivalnih prostorov kot so spalnice in kuhinje. Grelni element je sestavljen iz aluminija, ki zagotavlja visoko učinkovitost ter nizko temperaturo na sami površini fronte, sam okvir pa je sestavljen iz jekla, kar zagotavlja vzdržljivost ter odpornost na mehansko in toplotno obrabo. Prednji del je sestavljen iz stekla, kar izdelku daje kakovosten in eleganten izgled.

Za usklajevanje delovanja in uravnavanje skrbi vgrajen termostat, ki je digitalno registriran, s tem pa zagotavlja natančnos in funkcionalno kalibracijo temperature.

  • Moč: 1000W
  • Termostat: elektronski, day/night program
  • Material grelnega elementa: aluminij
  • Material okvirja: steklo
  • Barva: Mill bela
  • Kabel: Bel, 130 cm
  • Izhod za kabel: desna stran
  • IP klasifikacija: IPX4 (odobreno za uporabo v kopalnici)
  • Velikost izdelka: 123,0 × 7,8 × 25,0 cm
  • Priporočena velikost sobe: 12–16 m2

Ne spreglejte tudi pogosto zastavčjena vprašanja tukaj

Tehnične informacije

ProizvajalecMILL

Logistične informacije

Teža (bruto) 8,50 kg
Višina 25 cm
Širina 123 cm
Globina 7,80 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.