MILL panelni konvekcijski radiator Wi-Fi 1000W jeklo low profile

MILL panelni konvekcijski radiator Wi-Fi 1000W jeklo low profile

MILGA-IB1000L DN
IB1000L DN
7090019821737
MILL

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 122,87 €

MPC z DDV: Z ddv: 149,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
MILL panelni konvekcijski radiator Wi-Fi 1000W je inovativno oblikovan radiator z visoko učinkovitim aluminijskim grelnim elementom. Z njim lahko preko aplikacije Mill App programirate temperaturo, ki se samodejno prilagaja vašim navadam, kar zagotavlja udobje in varčevanje pri stroških. Minimalistična oblika z jeklenimi frontami se odlično prilega vsakemu notranjemu dizajnu. Nagrada Red Dot Design Award. Ima natančen termostat, je popolnoma tih in enostaven za uporabo. Primerna moč za sobo velikosti 12-16 m2.

Opis izdelka

Inovativna tehnologija, ki vam pomaga zmanjšati porabo električne energije, v kombinaciji s skandinavskim dizajnom, ki se zlije z udobjem vašega doma.
V aplikaciji Mill App lahko programirate temperaturo, da se samodejno prilagodi vašim vsakodnevnim navadam, kar zagotavlja vsakodnevno udobje in vam prihrani nepotrebne stroške in porabo električne energije.
Minimalistična in elegantna oblika se organsko prilega vsakemu notranjemu dizajnu, zaradi česar je Mill Invisible postal oblikovalska ikona v industriji grelnikov in leta 2022 prejel nagrado Red Dot Design Award.

Mill panelni grelnik 1000w bel jeklo

  • Aluminijski grelni element - visoka učinkovitost in nizka temperatura na površini fronte
  • 100 % tiho delovanje
  • Natančen termostat - digitalno registriran
  • Enostavna uporaba On/Off
  • Funkcija kalibracija temperature
  • Elegantna oblika z jeklenimi frontami
  • Elektronski termostat (+/- temperatura)

Tehnične specifikacije:

  • Moč: 1000w
  • Termostat: Elektronski, day/night program
  • Materialni grelni element: Aluminij
  • Material okvirja: jeklo
  • Barva: Mill bela
  • Kabel: Bel, 130cm
  • Izhod usmeritev kabla: Desna stran
  • Klasifikacija IP: IPX4 (odobren za uporabo v kopalnici)
  • Velikost izdelka: (121,0 x 7,8 x 25,0 cm)
  • Priporočena velikost sobe: 12 - 16 m2

Napotki za nakup:

Velikost sobe
Izmeriti boste morali velikost sobe, tj. talna površina v kvadratnih metrih in višina stropa, preden se odločite, kateri model potrebujete. Če je prostor prevelik, boste morda potrebovali več grelcev, da boste toploto enakomerno porazdelili med vsak vir. V blagem podnebju uporabite pribl. 60-70 vatov na kvadratni meter za potrebe izračuna in 70-85 vatov na kvadratni meter za hladnejše podnebje.

Dobro izolirana hiša?
Starost in izolacija vašega doma bo vplivala tudi na potrebe ogrevanja. Manj vatov na kvadratni meter je potrebnih za novejše domove in stanovanja z dotokom toplote, medtem ko bodo starejši in manj dobro izolirani domovi potrebovali sorazmerno več vatov na kvadratni meter.

Izogibajte se toplotnemu mostu
Čeprav so sodobna okna nepropustna, jih običajno ne izoliramo tako dobro kot stene. Zrak v njih se bo hitro ohladil in potonil proti tlom. Temu se reče toplotni most, izogniti pa se mu je mogoče tako, da pod vsako okno namestite ustrezno grelno telo.

Pojdite za več vatov, kot jih potrebujete
Ko ugotovite, koliko vatov potrebujete, se izogibajte nakupu grelca, ki ravno ustreza potrebam. Kupite takšen produkt, ki vam daje malo dodatne zmogljivosti, tako da vam ni treba delati s polno močjo. Temperatura površine grelnika bo zaradi tega tudi primerno nižja.


Spletna stran proizvajalca: https://www.millheat.com/steel/ib1000l-dn

Tehnične informacije

ProizvajalecMILL

Logistične informacije

Teža (bruto) 7,70 kg
Višina 30,40 cm
Širina 128 cm
Globina 12,10 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.