Marshall Bluetooth zvočna postaja WOBURN III, črna
1174
-2%
Marshall Bluetooth zvočna postaja WOBURN III, črna
Video

Marshall Bluetooth zvočna postaja WOBURN III, črna

MARZV-WOBURNBT3_01
1006016
7340055385305
MARSHALL

Jan Suša
24 mesecev

MPC: MPC: 499,99 €

MPC z DDV: Z ddv: 609,99 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Woburn III, zmogljiv novinec, je bil preoblikovan z novim trismernim pogonskim sistemom, ki zagotavlja večjo jasnost, ne glede na to, ali ga uporabljate kot domači avdio ali kot TV zvočnik. Dynamic Loudness prilagodi tonsko ravnovesje tega zvočnika Bluetooth in vam zagotavlja najboljši domači zvok.


ZVOK

Woburn III ima še širšo zvočno kuliso kot njegov predhodnik in napolni vsak prostor s poglobljenim zvokom Marshall, ki pretrese dom. Woburn III je bil preoblikovan z novim tristeznim pogonskim sistemom, ki zagotavlja bolj nadzorovan nizkofrekvenčni bas in večjo jasnost v srednjem tonu.

Ta nova generacija Woburna ima visokotonce, obrnjene navzven, in posodobljene valovode za zagotavljanje dosledno trdnega zvoka, ki je tako širok, da vas lovi po sobi. Dynamic Loudness prilagodi tonsko ravnovesje zvoka, da zagotovi, da vaša glasba zveni briljantno pri vsaki glasnosti. Ko se povežete s HDMI, nočni način poskrbi za zadovoljstvo sosedov, saj zmanjša glasnejše zvoke, hkrati pa zagotovi, da so tihi zvoki še vedno slišni.


ZDRUŽI IN IGRAJ

Woburn III je naravnost v poslu, tako da lahko samo seznanite in igrate brez težav s kompleksno nastavitvijo. Na enoti boste našli vse, kar potrebujete, tako da lahko preprosto upravljate svojo glasbo, ne da bi kdaj vzeli napravo v roke.


BLUETOOTH NASLEDNJE GENERACIJE

Woburn III je pripravljen na prihodnost tehnologije Bluetooth in je bil izdelan za zagotavljanje funkcij Bluetooth naslednje generacije takoj, ko so na voljo. Posodobitve OTA (Over the Air) prek aplikacije zagotavljajo, da je vaš zvočnik vedno posodobljen z najnovejšo programsko opremo in funkcijami. Ta tehnologija, ki je pripravljena na prihodnost, bo zagotovila višjo kakovost zvoka, obenem pa povečala obseg pretakanja in izboljšala sinhronizacijo zvoka.


IKONIČNI DIZAJN, KI SE LOČI

Marshall je vzel svojo značilno linijo domačih zvočnikov za rock'n'roll in ji dal ogoljen videz, ki daje glasno izjavo. Njegov ikonični dizajn vrže vse druge zvočnike s police. Značilni detajli, kot so pisava Marshall in medeninasti kontrolni gumbi, krasijo zvočnik in odmevajo zapuščino rock'n'rolla. Izberite zaključek, ki vam ustreza – izvirno črno ali vintage krem.


BOLJ TRAJNOSTNI PRISTOP

Woburn III ima v srcu glasbo in okolje. Ta nova generacija ima bolj trajnosten pristop z zgradbo brez PVC-ja, ki vsebuje 70 % reciklirane plastike in samo veganske materiale.


POVEZLJIVOST HDMI

S toliko načini povezovanja z Woburn III še nikoli ni bilo tako enostavno pridobiti pravega zvoka za poslušanje glasbe ali gledanje televizije. Povežite se z zvočnikom neposredno iz naprave prek povezave Bluetooth, RCA ali 3,5 mm. Woburn III ima tudi vhod HDMI, ki vam omogoča, da Woburn III povežete s televizorjem za edinstveno izkušnjo gledanja Marshall.


Tehnične podrobnosti:

Spletna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecMARSHALL

Logistične informacije

Teža (bruto) 8,92 kg
Višina 46,20 cm
Širina 26,20 cm
Globina 38,10 cm

Dokumenti