Marshall Bluetooth zvočna postaja STANMORE III, rjava
1175
-5%
Marshall Bluetooth zvočna postaja STANMORE III, rjava
Video

Marshall Bluetooth zvočna postaja STANMORE III, rjava

MARZV-STANMOREBT3_01
1006080
7340055387255
MARSHALL

Jan Suša
24 mesecev

MPC: MPC: 327,79 €

MPC z DDV: Z ddv: 399,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Stanmore III, ki zavzema sredino in središče naše domače linije, ima še širšo zvočno kuliso kot njegov predhodnik in v domači zvok prinaša ekspanziven zvok Marshall. Ta zvočnik Bluetooth je bil preoblikovan za bolj poglobljeno izkušnjo in deluje kot močan zvočni sistem za domače zvočnike.


ZVOK

Stanmore III ima še širšo zvočno kuliso kot njegov predhodnik in zagotavlja domači zvok, ki napolni Marshall in je bil preoblikovan za bolj poglobljeno izkušnjo. Ta nova generacija Stanmore ima visokotonce, nagnjene navzven, in posodobljene valovode za zagotavljanje dosledno trdnega zvoka, ki je tako širok, da vas lovi po sobi. Dynamic Loudness prilagodi tonsko ravnovesje zvoka, da zagotovi, da vaša glasba zveni briljantno pri vsaki glasnosti.


ZDRUŽI IN IGRAJ

Stanmore III je naravnost v poslu, tako da lahko samo seznanite in igrate brez težav z zapleteno nastavitvijo. Na enoti boste našli vse, kar potrebujete, tako da lahko preprosto upravljate svojo glasbo, ne da bi kdaj vzeli napravo v roke.


BLUETOOTH NASLEDNJE GENERACIJE

Stanmore III je pripravljen na prihodnost tehnologije Bluetooth in je bil zgrajen za zagotavljanje funkcij Bluetooth naslednje generacije takoj, ko so na voljo. Posodobitve OTA (Over the Air) prek aplikacije zagotavljajo, da je vaš zvočnik vedno posodobljen z najnovejšo programsko opremo in funkcijami. Ta tehnologija, ki je pripravljena na prihodnost, bo zagotovila višjo kakovost zvoka, obenem pa povečala obseg pretakanja in izboljšala sinhronizacijo zvoka.


IKONIČNI DIZAJN, KI SE LOČI

Marshall je vzel svojo značilno linijo domačih zvočnikov za rock'n'roll in ji dal ogoljen videz, ki daje glasno izjavo. Njegov ikonični dizajn vrže vse druge zvočnike s police. Značilni detajli, kot so pisava Marshall in medeninasti kontrolni gumbi, krasijo zvočnik in odmevajo zapuščino rock'n'rolla. Izberite zaključek, ki vam ustreza – izvirna črna, vintage krem ali sproščena rjava.


BOLJ TRAJNOSTNI PRISTOP

Stanmore III ima v srcu glasbo in misli na okolje. Ta nova generacija ima bolj trajnosten pristop z zgradbo brez PVC-ja, ki vsebuje 70 % reciklirane plastike in samo veganske materiale.


POVEŽITE SE NA NAČIN, KAKOR ŽELITE

Z naslednjo generacijo Bluetooth 5.2, vhodom RCA in 3,5 mm vhodom povezava s Stanmore III in pridobivanje pravega zvoka še nikoli ni bilo tako preprosto. Povežite se z zvočnikom neposredno iz naprave, kot želite.


Tehnične podrobnosti:

Spletna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecMARSHALL

Logistične informacije

Teža (bruto) 5,40 kg
Višina 41,20 cm
Širina 24,70 cm
Globina 27,60 cm

Dokumenti