Omejitve in spremembe poslovanja

Zaradi trenutnih izrednih razmer v državi in zagotavljanja ustreznih ukrepov vas obveščamo, da uvajamo določene spremembe pri poslovanju. Celotna novica na to temo je tukaj.

Odprema naročil isti dan: Pošta Slovenije po novem pošiljke pobira 1h prej kot ponavadi in sicer ob 13:15 uri. Prosimo, da to upoštevate pri oddaji vaših naročil. Za odpremo še isti dan morate vaše naročilo oddati najkasneje do 12:30 ure.

Logitech konferenčna kamera Rally 4K, USB

Logitech konferenčna kamera Rally 4K, USB

LOGMM-RALLY_4K_USB
960-001227
5099206079533
LOGITECH

Petra Lebar
24 mesecev

MPC: MPC: 1.187,50 €

MPC z DDV: Z ddv: 1.448,75 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

Profesionalna konferenčna kamera z Ultra HD, RightSense tehnologijo za avtomatsko upravljanje, napredno optiko in ličnim dizajnom naredi konferenčne prostore bolj porofesionalne. Kamero se z računalnikom poveže preko USB A - USB C kabla napaja pa so je preko prav tako priloženega napajalnega kabla.

Tip naprave: Spletna kamera

Priklop: USB-A 3.0

Brezžično: Ne

Mikrofon: Da

Nadzorna ploščica: Da

Senzor kamere: 4K Ultra HD

Ločljivost kamere: 4096 x 2160

Ostrenje: Avtomatsko

Konferenčna oprema: Da

ULTRA HD

Briljantna ostrina, realne barve in izjemna natančnost pri resolucijah do 4K. Logitechova RightLight tehnologija optimizira osvetljenost in belino na naravne tone v temnih prostorih kot tudi v prostorih z direktno sončno svetlobo.

ELEGANTEN IN PRAKTIČEN DIZAJN

Elegantnost v obliki in barvi s kombinacijo mat črne in metalik sive. Kamera je lahko postavljena na mizi, stojalu ali pa pritrjena na steni ali stropu. V kolikor ni v vodoravnem položaju, sliko sama prilagodi in smiselno popravi kontrolne tipke.

VSI VIDNI VSI V SLIKI

Logitech RightSight tehnologija avtomatsko premika kamero in ostrino tako, da so v sliko ujeti vsi udeleženci ne glede na obliko ali velikost sobe. Ta funkcija bo s prenosom programske opreme na voljo najprej na Windows 10 kasneje pa tudi na ostalih operacijskih sistemih.

IZBOLJŠANA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

S tehnologijami, kot sta Logitech RightSense in RightSight, kamera avtomatsko spremlja vaše konference in video optimizira pogojem v sobi ne glede na svetlobo in oddaljenost oseb od leče. Sama kamera je kompatibilna z vsemi aplikacijami za konference in pogovore.

ZAGOTOVLJENA VARNOST

Ko kamera ni v uporabi, se leča sama premakne v svojo nevtralno pozicijo tako, da gleda v svoj podstavek. Leča se sama poravna in dvigne, naslednjič ko začnemo s konfeneco. Če video začasno prekinemo, nas o tem obvešča rdeča indikacijska lučka.

Lastnosti:

Kakovost slike pri 30fps: 4K, 1440p, 1080p, 900p, 720p

Kakovost slike pri 60fps: 1080p, 720p

15x HD zoom

Avtofokus

Dalinjski upravljalnik

Vertikalni premik: +/- 90°

Horizontalni premik: + 50°/ - 90°

90° vidnega kota

3 prednastavljene pozicije kamere

Kenisngton varnostni priklop

3m napajalni kabel

2.2m USB A - USB C kabel

Tehnične informacije

ProizvajalecLOGITECH


Logistične informacije

Teža 0,00 kg
Višina 28 cm
Širina 20 cm
Globina 19 cm

Dokumenti