Intenso 3v1 magnetni brezžični polnilec MB13 z napajalnikom
1174
Intenso 3v1 magnetni brezžični polnilec MB13 z napajalnikom

Intenso 3v1 magnetni brezžični polnilec MB13 z napajalnikom

INSWS-MB13
7410810
4034303032709
INTENSO

Matjaž Deisinger
24 mesecev

MPC: MPC: 43,41 €

MPC z DDV: Z ddv: 52,96 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Intenso 3v1 magnetni brezžični polnilec MB13 omogoča hitro polnjenje vašega pametnega telefona, Apple Watch in slušalk brezžično in hkrati. Magnetno stojalo poskrbi za varno namestitev naprav, združljivih z MagSafe. Priložen adapter omogoča hitro polnjenje do 15 vatov

Opis izdelka

Eden za vse
Neskončne količine različnih polnilnikov za vaše naprave, pa ne najdete pravega ravno takrat, ko potrebujete dodatno energijo?
Ta težava je preteklost z magnetnim brezžičnim polnilnikom 3v1 MB13 podjetja Intenso.
Indukcijski polnilnik vam omogoča polnjenje pametnega telefona, Apple Watch in ušesnih slušalk – brezžično, hkrati in s priročnim sistemom hitrega polnjenja.
Magnetno stojalo zagotavlja, da se naprave, združljive z MagSafe (npr. iPhone12 ali novejši), samodejno pritrdijo in varno namestijo na podstavek.
Tudi polnjenje dveh pametnih telefonov ni problem.
Za to lahko drugo površino za hitro polnjenje enostavno uporabite tudi za brezžično polnjenje vseh telefonov, ki podpirajo Qi, namesto slušalk.

Hitro polnjenje
Magnetni brezžični polnilec MB13 je opremljen s kablom USB-C in adapterjem za hitro polnjenje v stensko vtičnico, ki omogoča polnjenje pametnih telefonov z do 15 vati za združljive naprave.
Postopek polnjenja je optimiziran za napravo na mestu, zato se baterija polni posebej nežno, a še vedno z največjo hitrostjo polnjenja.
Tako je vaš pametni telefon v kratkem času ponovno 100-odstotno napolnjen.

Enostavno polnjenje z elegantnim dizajnom
Magnetni brezžični polnilec MB13 proizvajalca Intenso je zaradi elegantnega vrhunskega dizajna popoln dodatek k vaši domači in pisarniški opremi.
Polnilna postaja z visokokakovostnim aluminijastim ohišjem in površino iz kaljenega stekla ni le praktična, ampak tudi vizualno paša za oči.

SPECIFIKACIJE:
Barva: Črna
Material: Aluminijasto ohišje s površino iz kaljenega stekla
LED zaslon: Da
Izhodna moč: Telefon: 7,5 W / 10 W / 15 W
Telefon/slušalke: 7,5 W in 10 W
Ura*: 2W
Vhod: USB-C
Različica Qi: Različica 1.2.4
Frekvenčni pas: 110-205 kHz
maks. sevalna oddajna moč: 15 vatov
Poraba toka: 9V-3A | PD 3.0 / QC 3.0 (združljiv napajalnik za hitro polnjenje)
Lastnosti: združljivo z MagSafeTM*, avtomatska magnetna fiksacija, vrhunski dizajn, prenapetostna zaščita, zaščita pred pregrevanjem, odkrivanje tujkov
Priloženi dodatki: polnilni kabel USB-A na USB-A (1,5 m), Napajalnik (30 W)
Dimenzije: 178 x 88 x 118 mm
Teža: ~310 g

*Apple Watch od serije 3 naprej. MagSafeTM združljive naprave so iPhone 12 ali novejši brez ohišja ali z združljivim MagSafeTM ohišjem. MagSafeTM, iPhone in Apple Watch
so blagovne znamke Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. Vse omenjene blagovne znamke so intelektualna lastnina imetnika avtorskih pravic in/ali blagovne znamke.

Tehnične informacije

ProizvajalecINTENSO
Priklop napraveUSB-C
Število priklopov1
Ostale lastnostiBrezžično polnenje

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,40 kg
Višina 17,80 cm
Širina 9 cm
Globina 12 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.