Camry toaster 1100W

Camry toaster 1100W

CAMGA-CR3023
CR3023
5908256834873
CAMRY

Anita Brelih
12 mesecev

MPC: MPC: 27,48 €

MPC z DDV: Z ddv: 33,53 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Camry toaster 1100W - Spečite 4 toaste naenkrat s tem naprednim 3v1 toasterjem. Premaz na grelnih ploščah preprečuje madeže in olajša čiščenje. Termostat ohranja optimalno temperaturo. Lahko ga tudi pospravite v vertikalni položaj.

Opis izdelka

 Camry toaster 3v1 1100W

Camry toaster z nazivno močjo 1100W omogoča, da spečemo 4 toaste naenkrat. Ti bodo razdeljeni na 8 delov v obliki trikotnikov. Poseben premaz na grelnih ploščah preprečuje puščanje madežov zato ne potrebuje veliko čiščenja in je enostaven za uporabo. Termostat signalizira kdaj so plošče dovolj segrete ter ohrani temperaturo na isti ravni v celotnem procesu. Toaster lahko pospravimo tudi v vertikalen položaj - predstavlja komfortno uporabo za uporabnika.

Tehnične specifikacije:

- Nazivna moč: 1100W

 - Indikator v obliki lučke, kadar je toaster vklopljen

 - Indikator v obliki lučke, ko je proces peke končan

 - Premaz na grelnih ploščah za lažje čiščenje

 - Naredi do 8 sendvičev trikotne oblike

Spletna stran proizvajalca: http://www.camryhome.eu/index.php?lng=pl&id_prod=cr_3023


Tehnične informacije

ProizvajalecCAMRY
Moč v W1100W

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,30 kg
Višina 29 cm
Širina 13 cm
Globina 34,80 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.