BRUNNER prenosni hladilnik POLARYS PORTAFREEZE 0826047N

BRUNNER prenosni hladilnik POLARYS PORTAFREEZE 0826047N

BRUDV-0826047N
0826047N
8022068083056
BRUNNER

Anita Brelih
12 mesecev

MPC: MPC: 213,03 €

MPC z DDV: Z ddv: 259,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Prenosni hladilnik z kompresorjem. Idealno za aktivnosti na prostem. Možnost uporabe litijeve baterije. Trdna in robustna konstrukcija. Visokokakovosten kompresor. Snemljiva baterija (opcijsko). Tiho delovanje.

Opis izdelka

Prenosni hladilnik s kompresorjem 12 V/230 V, posebej zasnovan za uporabo v majhnih prostorih in enostaven za prenašanje s čvrstim zložljivim ročajem. Idealen za vse aktivnosti na prostem, tudi zaradi možnosti mobilnega napajanja z uporabo litijeve baterije (opcijsko). Trdna in robustna konstrukcija z visokokakovostnimi materiali. Opremljen z najnovejšo generacijo kompresorja, ki optimizira razmerje med porabo energije in hladilno zmogljivostjo.

Lastnosti:

  • Snemljiva baterija (opcijsko) zdrži 4-24 ur
  • Visokokakovosten kompresor za visoko stopnjo hlajenja
  • Tristopenjska zaščita baterije
  • Uporaba DC/AC (AC z zunanjim napajanjem)
  • Vzdržljiva zasnova, odporna na udarce
  • LCD zaslon
  • Tiho delovanje
  • Zložljiv ročaj za prenašanje

Spletna stran porizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecBRUNNER

Logistične informacije

Teža (bruto) 9,80 kg
Višina 44,30 cm
Širina 39,30 cm
Globina 23,60 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.