Brabantia vgradni koš za smeti 15L bel

Brabantia vgradni koš za smeti 15L bel

BRAGA-428081
428081
8710755428081
BRABANTIA

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 53,20 €

MPC z DDV: Z ddv: 64,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia vgradni koš za smeti s prostornino 15L je izdelan iz trpežnih nerjavečih materialov. Primerno za levo ali desno vgradnjo na vratih omarice. Z odstranljivo notranjo posodo za enostavno praznjenje.

Opis izdelka

Brabantia vgradni koš za smeti, 15 l je praktičen in univerzalen koš, ki je namenjen vgradnji. Idealen je za obešanje na vrata omare, saj nudi možnost montaže na desno ali levo stran.

V celoti je izdelan iz nerjavečih materialov, ki košu zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa je tudi odporen proti koroziji. Zahvaljujoč plastični notranji odstranljivi posodi, boste koš povsem enostavno praznili in vzdrževali.

Inovativen sistem odpiranja omogoča, da se pokrov koša ob odprtju vrat omarice odpre in takoj po zaprtju vrat spet zapre.

Lastnosti:

  • Prostornina: 15 l
  • Višina: 36 cm
  • Širina: 31 cm
  • Globina: 30 cm
  • Material: nerjaveče jeklo

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 2,70 kg
Višina 34,70 cm
Širina 29,30 cm
Globina 30 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.