Brabantia posodica za milo mat črna

Brabantia posodica za milo mat črna

BRAGA-128448
128448
8710755128448
BRABANTIA

Anita Brelih
24 mesecev

MPC: MPC: 16,31 €

MPC z DDV: Z ddv: 19,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Elegantna posodica za milo v mat črni barvi. Izdelana iz visoko kakovostnega materiala in opremljena s priročnim dozirnim sistemom. Popestrite svojo kopalnico s to priročno in estetsko posodico za milo. Mere: 16,5x6,5x9,5cm.

Opis izdelka

Brabantia posodica za milo mat črna

Elegantna posodica za tekoče milo Brabantia je priročen kopalniški dodatek. Izdelan je iz kombinacije visoko kakovostnega materiala in opremljena s priročnim dozirnim sistemom. Zahvaljujoč svojemu prijetnemu videzu, bo lepo popestrila vsako kopalnico.

Lastnosti: 

  • Mere (VxŠxG): 16,5x6,5x9,5cm

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,50 kg
Višina 14 cm
Širina 9,50 cm
Globina 18 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.