Brabantia koš za smeti 20L mat kovinski
1174
Brabantia koš za smeti 20L mat kovinski

Brabantia koš za smeti 20L mat kovinski

BRAGA-114021
114021
8710755114021
BRABANTIA

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 57,30 €

MPC z DDV: Z ddv: 69,91 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia koš za smeti s prostornino 20L je inovativen, praktičen in privlačen. Oblagodilo pedala za prostoročno odpiranje in sistem Motion Control za tiho zapiranje. Vsebuje notranjo posodo za enostavno praznjenje in je izdelan iz trpežnih materialov.

Opis izdelka

Brabantia koš za smeti 20L 

Brabantia koš s pedalom Motion Control, 20 l predstavlja univerzalno rešitev za vsak prostor, saj zahvaljujoč svoji priročni velikosti ne bo zavzel veliko prostora. Zahvaljujoč svoji sodobni obliki je primeren tako za v kopalnico ali kuhinjo, kot tudi za v domačo pisarno ali kar v dnevno sobo.

Opremljen je z inovativnim sistemom pedala, ki omogoča prostoročno odpiranje koša. Ponaša se s patentiranim sistemom zapiranja Motion Control, ki zagotavlja gladko in tiho odpiranje oz. zapiranje. V notranjosti koša se nahaja notranja odstranljiva posoda, ki bo poskrbela za enostavno praznjenje in za katero boste lahko zajeli vrečko za odpadke. Tu je tudi robusten kovinski ročaj, ki vam bo še dodatno olajšal praznjenje oz. upravljanje s košem.

Izdelan je iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo enostavno čiščenje, dolgo življenjsko dobo in so odporni proti koroziji. Dno koša ima zaščitno oblogo, ki zagotavlja stabilnost koša tudi na mokri ali polirani podlagi ter preprečuje poškodbe tal.

Tehnične podrobnosti:

  • Prostornina: 20 l
  • Višina: 46,7 cm
  • Premer: 29,0 cm

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 3,50 kg
Višina 46,70 cm
Širina 29 cm
Globina 38 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.