Brabantia koš za perilo 60L okrogel, bel

Brabantia koš za perilo 60L okrogel, bel

BRAGA-104404
104404
8710755104404
BRABANTIA

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 73,69 €

MPC z DDV: Z ddv: 89,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia koš za perilo, barve bele in prostornine 60L oblikovan iz mat jekla, predstavlja spoj estetike in praktičnosti. Zasnovan je s prezračevalnimi odprtinami, odstranljivo vrečko in zaščitenim dnom.

Opis izdelka

Brabantia koš za perilo 60L okrogel, bel

Estetsko oblikovan koš za perilo, izdelan iz mat jekla, se lahko pohvali s svojo praktičnostjo in sodobnim izgledom. Plastični pokrov ima posebno odprtino, ki omogoča metanje manjših kosov perila v koš. Perilo bo v košu dihalo, saj ima ta posebne prezračevalne odprtine, ki omogočajo kroženje zraka. Koš ima tudi odstranljivo vrečko in zaščiteno dno, da ne bi poškodovali tal. Koš, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Cradle to Cradle: Spremeniti način dela za boljši jutri
Ta izdelek je Cradle to Cradle certifiiciran na bronasti ravni in je zato ocenjen kot izdelek, ki je prijazen za zdravje, naravo, ponovno uporabo in upravljanje ogljika ter socialne poštenosti. Če želite izvedeti več o omenjem certifikatu obiščite c2ccertified.org.

Lastnosti:
Prostornina: 60 L
Premer: 38 cm
Višina: 63,5 cm

Uradna stran proizvajalca

Za tehnične informacije o izdelku kliknite na zavihek >>Dokumenti<<.

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 4,50 kg
Višina 63,50 cm
Širina 38 cm
Globina 38 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.