Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m sivo

Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m sivo

BRAGA-311321
311321
8710755311321
BRABANTIA

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 90,08 €

MPC z DDV: Z ddv: 109,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m je lahek, stabilen in ima nastavljivo višino. Sušilna površina je dolga 50m, kar zadostuje za 4-5 pranj. Enostavno ga je namestiti in uporabljati. Dodatki vključujejo tulec za talno montažo, torbico za ščipalke in set ščipalk.

Opis izdelka

Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic za perila 50m 

Zunanji sušilnik za perilo Lift-O-Matic blagovne znamke Brabantia se ponaša z lahko konstrukcijo in kakovostno izdelavo, kljub majhni teži pa je zelo stabilen. Višina sušilca je individualno nastavljiva, tako da jo lahko prilagajate svojim željam.

Posebej osupljiva je dolžina sušilne površine, ki je dolga kar 50 m – to zadošča za hkratno sušenje 4–5 pranj pralnega stroja. Ko sušilca ne potrebujete več, lahko vrvice enostavno izpnete in jih ponovno napnete, ko ga spet želite uporabljati. Priložen je tudi tulec za talno montažo.

Lastnosti

  • Sušilna površina: 50 m (4–5 polnih pranj v stroju)
  • Višina sušilca: nastavljiva
  • Dodatki: tulec za talno montažo za zemljo, torbica za ščipalke, set ščipalk

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 7,80 kg
Višina 200 cm
Širina 11 cm
Globina 11 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.