Brabantia odcejevalnik za posodo temno siva

Brabantia odcejevalnik za posodo temno siva

BRAGA-117404
117404
8710755117404
BRABANTIA

Anita Brelih
60 mesecev

MPC: MPC: 40,90 €

MPC z DDV: Z ddv: 49,90 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Brabantia odcejevalnik za posodo - elegantna oblika, veliko prostora za sušenje posode, odvečna voda odteka direktno v lijak, žični okvir iz nerjavečih materialov, snemljivo držalo za jedilni pribor. Mere: 14,2x38,6x49,2cm.

Opis izdelka

Brabantia odcejevalnik za posodo

Brabantia odcejevalnik za posodo je elegantne oblike, ki ponuja veliko prostora za sušenje posode. Poseben podstavek poskrbi, da odvečna voda odteka direktno v lijak, tak oda vaša delovna površina ostane suha in čista. Ima žični okvir iz nerjevečih materialov in je opremljen s snemljivim držalom za jedilni pribor.

Lastnosti:

  • Odstranljiv predel za pribor
  • Mere (VxŠxG): 14,2x38,6x49,2cm

Uradna stran proizvajalca

Tehnične informacije

ProizvajalecBRABANTIA

Logistične informacije

Teža (bruto) 1,60 kg
Višina 14,20 cm
Širina 38,60 cm
Globina 49,20 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.