AQARA G4 Pametni video zvonec

AQARA G4 Pametni video zvonec

AQASH-0036
SVD-C03
6970504218659
AQARA

Žiga Verbajs
24 mesecev

MPC: MPC: 100,00 €

MPC z DDV: Z ddv: 122,00 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Unikaten video zvonec AQARA G4 je žični ali baterijski, deluje z Applovim HomeKit Secure Video in podpira pretakanje na pametne zaslone Google in Alexa. Ima širok kot in ločljivost 1080p ter prepoznavanje obraza z umetno inteligenco. Vključuje tudi brezplačno shrambo v oblaku do 7 dni.

Opis izdelka

Pametni video zvonec AQARA G4

Aqara G4 je unikaten video zvonec, ki je lahko žični ali baterijski. Je tudi prva baterijska možnost, ki deluje z Applovim HomeKit Secure Video in podpira pretakanje na pametne zaslone Google in Alexa, ki vključuje lokalno umetno inteligenco, ki se uporablja za opozorila za prepoznavanje obraza, avtomatizacijo in še veliko več.
Domni zvonec HomeKit Secure Video, ki se lahko napaja z žico ali baterijo.

Ključne prednosti:

  •      Širok kot 162° in ločljivost 1080p
  •      95 dB Chime-Repeater vključen
  •      Pomnilnik MicroSD do 512 GB
  •      Brezplačna shramba v oblaku do 7 dni
  •      Prepoznavanje obraza in dnevniki v napravi
  •      Alarm za obraz, lebdenje in tamper
  •      HomeKit, Google, Alexa in IFTTT
  •      Žično ali 4-mesečno napajanje z baterijo


Lokalno prepoznavanje obraza z umetno inteligenco

Vgrajen lokalni algoritem obraza je največja prednost zvonca Aqara. Ljudem lahko pomaga hitro prepoznati identiteto osebe pred vrati, tako da označi ime določenega obraza in potisno obvestilo prek aplikacije ali nastavi različne avtomatizacije* glede na določeno osebo. Tudi če je povezava z omrežjem včasih prekinjena, to ne bo vplivalo na funkcijo prepoznavanja.


Deluje z Apple Home itd.

To je prvi hišni zvonec HomeKit Secure Video na baterijski osnovi**. Varnost z HomeKit Secure Video. Video analiza in obvestila se izvajajo v vaših napravah Apple, kot so iPad, telefon, Apple TV. Vse je šifrirano, preden se shrani v Applov iCloud***. Poleg tega lahko realizira medsebojno povezavo zvoka in videa z Googlom in Alexo ter se medsebojno poveže z aplikacijo Yandex Smart Home, da doseže avtomatizacijo.
Brezplačen oblak in lokalna shramba

Aqara G4 ve, kako vam prihraniti denar, vendar še vedno zagotavlja dobro izkušnjo shranjevanja – 7 dni brezplačnega shranjevanja v oblaku, kar je enakovredno prihranku do 60 USD na leto pri naročninah. Notranji zvonec G4 ponuja možnost shranjevanja na lokalno kartico microSD (ni vključena), kar je varnejše in priročnejše. V prihodnosti načrtujemo tudi lansiranje pomnilnika NAS, da bi našim uporabnikom zagotovili več možnosti.
Video na zahtevo in dvosmerni pogovor

Odgovarjajte na prostem od kjer koli. Ali pa glejte in se pogovarjajte v živo s svojega pametnega telefona, ne glede na to, ali ste doma ali na drugem koncu sveta, se zdi, da ste vedno doma. Ko pride obiskovalec, APP potisne opomnik in kadar koli lahko preverite situacijo pred vrati prek videa, se pogovorite ali preverite. Zahvaljujoč 162° širokokotnemu vidnemu polju +1080p HD Video + polno stekleni (4 stekleni) leči G4 lahko prikazuje video bolj jasno in stabilno. Kaj je več? G4 je primeren za zunanjo uporabo, zahvaljujoč stabilnosti višje temperature okolja (mrzlo/vroče) in stopnji vodoodpornosti IPX3.******
Baterija in žični 2-v-1

Čeprav ima G4 izjemno poln funkcij, je življenjska doba baterije G4 ena najdaljših: paket s 6 baterijami omogoča uporabo do 4 mesece****. Poleg tega lahko G4 povežete z 12-24V AC ali 8-24V DC transformatorjem, baterije pa bodo uporabljene samo v primeru izpada električne energije!

Priložen repetitor zvonjenja

Zvonec G4 je opremljen z notranjim repetitorjem zvonjenja. Edinstven Chime-Repeater je opremljen z glasnim 95 dB zvočnikom in vrati USB-C za bolj prilagodljivo namestitev. Poleg tega se lahko napaja celo iz napajalnika* ali mini-UPS za rezervno baterijo*!.
Možnost spreminjanja glasu

G4 ima edinstveno tehnologijo dialoga za spreminjanje glasu. Poseben je v kategoriji video zvoncev. Uporabniki lahko spremenijo glas zvoka interkoma v glas strica, glas robota in glas klovna, kar lahko bolje zaščiti uporabnikovo zasebnost in identiteto.

Podpira način Ne moti

Uporabniki lahko prilagodijo čas zvonjenja in glasnost zvonjenja hišnega zvonca. Ko je način Ne moti vklopljen, lahko uporabniki še vedno sedijo in se sprostijo, tudi če nekdo zlonamerno pozvoni sredi noči.


Prilagojene melodije zvonjenja po meri

Podpira uporabnike, da naložijo prilagojene melodije zvonjenja po meri kot zvok hišnega zvonca, ki jih je mogoče samodejno konfigurirati za predvajanje na zunanjem zvoncu ali notranjem repetitorju, in realizira samodejno konfiguracijo povezav, kot je prepoznavanje neznancev in oddajanje na zunanjem zvoncu »Tom ni pri domov, prosim pridi jutri nazaj."


Različni alarmi za nenormalno stanje

Ko je zvonec na silo razstavljen, je zunanja temperatura okolja nenormalno visoka/nizka, ljudje ostanejo pri vratih, je baterija skoraj prazna itd., je mogoče stanje alarma prilagodljivo konfigurirati tako, da opomni lastnika, naj bo pozoren na varnostno stanje vrat in delovno stanje opreme.

Nastavite območje maskiranja

Zaščito zasebnosti lahko nastavite za do 3 določena področja na zaslonu. Po nastavitvi bodo določena področja na zaslonu v živo in video zaslonu blokirana, kar lahko zaščiti zasebnost sosedov. Ta funkcija je v celoti upoštevana za uporabnike, ki živijo v večstanovanjskih stavbah.

Pametni video zvonec AQARA G4


* Za avtomatizacijo in povezavo z drugimi pametnimi napravami morate kupiti dodatno Zigbee Hub.

** Za upravljanje tega pripomočka, ki podpira HomeKit, priporočamo najnovejšo različico sistema IOS ali iPadOS. HomeKit Secure Video zahteva podprt načrt iCloud+ in HomePod mini, HomePod, Apple TV ali iPad, nastavljen kot domače vozlišče. Priporočamo, da posodobite programsko opremo in operacijski sistem na najnovejšo različico.

*** iCloud ali druga podprta shramba v oblaku tretjih oseb ni vključena in jo je treba nadzorovati ločeno prek ustrezne aplikacije.

**** Izračun predvideva 35 prebujanj naprave in 6-sekundno snemanje videa dogodkov na dan.

***** Aqara ne ponuja kartic MicroSD, uporabniki morajo kupiti dodatne.

******Video Doorbell G4 je priporočljivo namestiti na verando ali v druga senčna območja.


Avtomatizacije:
1. Brezkontaktni zvonec za maksimalno varnost

Samo naredite avtomatizacijo, ki bo predvajala vnaprej posneto melodijo zvonjenja po meri glavni enoti G4, ko bo na verandi zaznana neznana oseba (na primer "Dragi gost, ostani še 5 sekund in zvonec bo samodejno zazvonil"), in zvonec bo pozvonil, ne da bi se ga morali dotakniti!

(Video Doorbell G4)
2. Avtomatizacije, ki jih sproži zaznavanje obrazov

Upravljanje pametnega doma je postalo prilagojeno: ko vstopite v svoj dom, bodo avtomatsko nadzorovane le naprave, ki jih potrebujete. Prav tako boste lahko konfigurirali različna dejanja, ki se bodo sprožila, če bo zaznan vaš družinski član, sprehajalec psa ali katera koli druga določena oseba.

(Video Doorbell G4 + Hub + Krmilniki)
3.G4 je izvedljiv del alarmnega sistema Aqara Home

Skupaj z vozlišči Aqara Zigbee bo G4 postal ne le varnostna kamera, ki bo snemala dogajanje na vaši verandi, ampak tudi glasna 95 dB sirena, ki bo alarmirala v primeru vloma, vibracij, puščanja vode ali drugih dogodkov. odkrito.

Tehnične podrobnosti:
Glavni modul zvonca:

     Model: SVD-C03/4
     Video ločljivost: 1080p
     Vidni kot: 162° (diagonalno)
     Kot zaznavanja PIR: vodoravno 120°, navpično 80°
     Brezžični protokoli: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
     Baterija: 6 * LR6 AA alkalna baterija (zamenljiva)
     Žični vhod: 12V-24V AC 0,2A 50/60Hz 8V-24V DC 0,5A
     Delovna temperatura: -18°C ~ 50°C (-0,4°F ~ 122°F)
     Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % RH, brez kondenzacije

Repetitor zvonjenja:

     Model: SVD-C03/4
     Moč zvočnika: 2 W
     Brezžični protokoli: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz + WPA3
     Vrata: USB-C, lahko uporabite in priporočamo uporabo 5V USB DC UPS
     Vhodna moč: 5 V⎓1 A
     Skupna poraba energije: 5 W
     Lokalni pomnilnik: Podpora do 512 GB lokalnega pomnilnika na kartici microSD
     Delovna temperatura: 0°C ~ 40°C (32°F ~ 104°F)
     Delovna vlažnost: 0 ~ 95 % RH, brez kondenzacije

     Kodek: H.264
     Hitrost sličic: 1080p@20fps/720p@20fps/360p@20fps (nastavljivo)

Celoten izdelek:

     Barva: Črna
     Avtentikacija: CE,EAC,UKCA,FCC,IC,KC,RCM,RoHS
     Dimenzije (Glavni modul): 141,5×65×30,4 mm
     Neto teža zvonca: 163 g (brez baterije)
     Velikost repetitorja: 65,2×65×28,4 mm
     Neto teža repetitorja: 68 g
     Velikost embalaže: 148 × 96 × 73 mm (5,83 × 3,78 × 2,87 in.)
     Bruto teža: 550 g/ 1,21 lbs
     Namestitev: Zunanji zvonec se lahko namesti na steno, notranja enota pa na steno ali na ravno podlago

Kaj je v škatli:

     Glavni modul zvonca x 1,
     Chime Chime Repeater x 1,
     Uporabniški priročnik x 1,
     Kabel USB-C v USB-A x 1,
     AA baterija x 6,
     Izvijač x 1,
     Komplet stenskih vijakov in sider x 1,
     Komplet klinastih vijakov x 1,
     20° klinasti nosilec x 1

Tehnične informacije

ProizvajalecAQARA

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,50 kg
Višina 14,10 cm
Širina 6,50 cm
Globina 30,40 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.