AQARA Hub M1S Gen 2

AQARA Hub M1S Gen 2

AQASH-0034
HM1S-G02
6970504217416
AQARA

Žiga Verbajs
24 mesecev

MPC: MPC: 38,00 €

MPC z DDV: Z ddv: 46,36 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Aqara Hub M1S Gen 2 - pametni dom z vgrajenim zvočnikom, RGB svetlobo ter senzorjem osvetlitve. Podpira do 128 naprav in zagotavlja stabilno Zigbee 3.0 povezavo. Kompatibilen z glasovnimi pomočniki in Wi-Fi omrežjem. Poudarja visoko kakovostne komponente ter nastavljive melodije zvonjenja.

Opis izdelka

Aqara Hub M1S Gen 2 je nadzorni center pametnega doma, ki povezuje naprave Zigbee z omrežji Wi-Fi. Hkrati lahko upravlja in nadzoruje pametne prizore ter lahko priročno upravlja pametne naprave, kot so vtič, stikalo, žarnica, zavesa itd.

Poudarki:

     Podpora za Zigbee 3.0, do 128 naprav*: podpira vse najnovejše naprave Aqara, ki temeljijo na najhitrejši, najbolj stabilni in energetsko učinkoviti tehnologiji.
     Vgrajen zvočnik: Zmogljiv 2-vatni zvočnik se lahko uporablja kot alarm ali zvonec kot tudi prek nastavljive avtomatizacije.
     Senzor RGB svetlobe in osvetlitve: Poleg tega, da je središče pametnega doma Zigbee 3.0, ima M1S Gen 2 vgrajeno RGB luč, sestavljeno iz 18 močnih LED in difuzorja. Lahko se uporablja kot alarm, naglas ali nočna lučka in ima nastavljivo svetlost in barvo. Poleg tega ima v primerjavi z našimi prejšnjimi vozlišči popolnoma funkcionalen senzor osvetlitve, ki ga je mogoče uporabiti pri avtomatizacijah prek aplikacije Aqara Home.
     Vsestranska združljivost: uporabite svojega najljubšega glasovnega pomočnika** ali pametni domači ekosistem skupaj z avtomatizacijo aplikacije Aqara Home.
     Izboljšana Wi-Fi povezljivost: Aqara Hub M1S Gen 2 ima močnejšo 2x2 MIMO Wi-Fi anteno, zaradi katere je povezava hitrejša in zanesljivejša.
     Osredotočite se na varnost: M1S Gen 2 poleg opozorilnega sistema Aqara podpira vse 4 načine alarma HomeKit.
     Visokokakovostne komponente in dizajn: Visokokakovostne komponente in dizajn niso le subtilen dodatek k notranjosti katerega koli prostora, temveč naredijo M1S Gen 2 bolj zanesljiv z doseganjem stalnega pretoka zraka skozi njegovo veliko perforirano podlago.
     Nastavljive melodije zvonjenja: M1S Gen 2 zdaj podpira uporabniško določene melodije zvonjenja MP3, ki jih je mogoče naložiti za glasovna obvestila in uporabiti pri avtomatizacijah. Na primer, središče bo reklo "Lahko noč", ko se sproži ustrezen prizor.

*Na zvezdišče je mogoče povezati do 128 podrejenih naprav Aqara Zigbee (potrebne so ponavljalne naprave, kot sta Smart Plug in Stensko stikalo (z nevtralnim položajem).

**Podprti so Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant in drugi.

Tehnični podatki:

     Model: HM1S-G02
     Dimenzije: 80×80×41,5 mm (3,15×3,15×1,63 in.)
     Brezžični protokol: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Zigbee
     Vhod: 100-240V~, 50/60Hz, 0,2A 120V~, 60Hz, 0,2A Za Severno Ameriko
     Delovna temperatura: -10°C ~ +40°C (14°F ~ 104°F)
     Delovna vlažnost: 0% ~ 95% RH, brez kondenzacije
     Frekvenca delovanja Wi-Fi: 2412-2472 MHz
     Največja izhodna moč Wi-Fi: 20 dBm
     Zigbee delovna frekvenca: 2405-2475 MHz
     Največja izhodna moč Zigbee: 13 dBm
     * Največja oddajna moč in delovna frekvenca samo za EU.

Tehnične informacije

ProizvajalecAQARA

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,30 kg
Višina 8 cm
Širina 8 cm
Globina 4,15 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.