AEOTEC Multisensor 6
1174
AEOTEC Multisensor 6

AEOTEC Multisensor 6

AEOTE-ZW100
AEOTEC W100
1220000013100
AEOTEC

Primož Andreiz
12 mesecev

MPC: MPC: 50,00 €

MPC z DDV: Z ddv: 61,00 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?

Opis izdelka

1. Senzor gibanja.

Senzor gibanja MultiSensor 6 je idealen za več kot le inteligentni varnostni sistem. S 5-metrskim razponom in 120-stopinjskim vidnim poljem MultiSensor 6 zajame podatke o gibanju, ki se lahko uporabijo za vse, od varnosti do upravljanja ogrevanja, do varčevanja z energijo. Vedeti, ali je soba zasedena ali se uporablja dvorana, je močan podatek - MultiSensor 6 naredi vaš sistem avtomatizacije doma močnejši in inteligentnejši.

2. Temperaturni senzor.

Od motoriziranih zaves in oken do ventilatorjev in termostatov je na voljo veliko načinov, da lahko z Z-Waveom ohranite temperaturo prostora. MultiSensor 6 zagotavlja inteligenco za to. Znotraj vsakega senzorja je inkrementalno temperaturno tipalo, ki lahko natančno meri med -10 ~ 50 ° C (14 do 122 ° F) in poroča o spremembah temperature nazaj v pametni domači krmilnik.

3. Svetlobni senzor.

Avtomatska razsvetljava je tako pametna kot sistem, ki ga poganja. Z MultiSensor 6 digitalnim svetlobnim senzorjem v realnem času, ki meri raven svetlobe v prostoru, bo vaš domači nadzorni sistem lahko inteligentno ohranil svoj ambient. Od odpiranja in zapiranja zaves, do nastavitve svetlobe, da je popolna raven, naj bo to dan ali noč, je MultiSensor 6 pamet za pametno razsvetljavo.

4. Senzor vlage.

Prostori, kot so kopalnice in kuhinje, so lahko preveč vlažni, nekatera okolja pa pogosto niso dovolj vlažna. MultiSensor 6 nudi inkrementalno spremljanje vlažnosti od 0% do 100%, kar omogoča inteligentno avtomatizacijo ventilatorjev, motoriziranih oken, razvlaževalnikov in vlažilnikov. MultiSensor 6 spremlja vaš dom na takšni infinitezimalni ravni, da lahko vaš domači sistem upravljanja postane vaše okolje resnično popolno.

5. Senzor vibracij.

Meri okolje, v katerem je, in tudi sam meri. MultiSensor 6 vsebuje potresno tipalo, ki je sposobno zaznati in sporočiti vibracije na osnovi dogodkov. Te neznatne spremembe se lahko uporabijo za zaščito MultiSensorja 6, saj ve, če se je vdor vmešal z njim ali če se je senzor pomotoma preselil iz mesta namestitve. Prav tako lahko beleži subtilno seizmično aktivnost znotraj vašega doma.

6. UV senzor.

Popolno upravljanje okolja pomeni popolno razumevanje. MultiSensor 6 natančno meri ultravijolično svetlobo svetlobe, ki povzroča vse, od beljenja pohištva do poškodb oči. Merjeno v skladu z UV indeksom Svetovne zdravstvene organizacije, MultiSensor 6 meri prostorsko raven UV, tako da je okolje mogoče upravljati s pomočjo zaves, odtenkov in osvetlitve, ter tako omogočiti priporočila za zdravje in lastnost.
Popolna moč

Popolno trajanje baterije je idealno za vsako namestitev. V vseh teh časih lahko MultiSensor 6 deluje na električno omrežje. Enostavno ga priključite na elektriko vašega doma s pomočjo priloženega kabla USB, MultiSensor 6 pa bo lahko deloval v naprednem načinu, ki bo omogočal merjenje temperature, vlažnosti in svetlobe v realnem času.

Lastnosti:

    Multisenzor s 6 vgrajenimi funkcijami
    Poročanje podatkov prehodu v določeni časovni reži (različica na baterije) ali v realnem času (različica kabla USB)
    Napajanje: USB kabel ali 2x baterije CR-123A
    Brezžična tehnologija: Z-Wave Plus

Spletna stran izdelka: https://shop.zwave.eu/products/sensors/multisensors/533/aeotec-multisensor-6

Tehnične informacije

ProizvajalecAEOTEC


Logistične informacije

Teža (bruto) 0,20 kg
Višina 8 cm
Širina 10 cm
Globina 5 cm

Dokumenti