1MORE Comfobuds PRO brezžične slušalke black

1MORE Comfobuds PRO brezžične slušalke black

1MORE-55948
ES901 Black
6933037201178
1MORE

Andrej Umnik
24 mesecev

MPC: MPC: 73,76 €

MPC z DDV: Z ddv: 89,99 €

Če želite kupovati pri nas kliknite na sledečo povezavo.
Potrebujete pomoč pri nakupu?
1MORE Comfobuds PRO brezžične slušalke black: Aktivna tehnologija QuietMax ANC za učinkovito odpravljanje hrupa. 5 načinov odpravljanja hrupa za različne scenarije. Poglobljen in stereo zvok s 13,4 mm gonilnikom in AAC združljivostjo. 6 mikrofonov za jasne klice

Opis izdelka

Aktivirana tehnologija QuietMax ANC:
1MORE lastniška tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa QuietMax združuje hibridno ANC tehnologijo, natančno uglaševanje zvoka, dvopasovni ANC in odpravljanje hrupa vetra v enem paketu, da zagotovi učinkovito odpravljanje hrupa brez ogrožanja kakovosti zvoka.


5 načinov za odpravljanje hrupa:
s 5 načini odpravljanja hrupa, ANC močan (standard), ANC blag, odporen na hrup vetra, prehod (standard) in izklopljen, 1MORE ComfoBuds Pro izpolnjuje zahteve za odpravljanje hrupa v različnih scenarijih, tako da lahko poslušaš, kaj hočeš in ne tisto, kar potrebuješ.


Poglobljeni in stereo zvok: dinamičen 13,4 mm gonilnik v kombinaciji z združljivostjo AAC (Advanced Audio Coding) poudarja pravo bistvo vaše glasbe. Poslušajte najboljše podrobnosti, ne glede na to, ali poslušate glasbo in podcaste ali uživate v svojih najljubših filmih.


6 mikrofonov, osupljivi klici: 2 mikrofona ANC v kombinaciji z natančnim algoritmom brezhibno delujeta skupaj za zatiranje okolja in hrupa v ušesih, medtem ko govoreči mikrofon zazna in okrepi vaš glas ter zagotavlja izjemno jasno telefonsko izkušnjo.


Hitro polnjenje: potrebujete hitro povečanje energije? Ni problema. 15-minutni čas polnjenja, zahvaljujoč tehnologiji hitrega polnjenja lahko napolnite za 2 uri poslušanja.

Tehnične informacije

Proizvajalec1MORE

Logistične informacije

Teža (bruto) 0,30 kg
Višina 5,50 cm
Širina 3 cm
Globina 3,50 cm

Dokumenti

Specifikacije in vse druge informacije na tem spletnem mestu so na voljo "takšne, kot so" brez kakršnih koli jamstev, vključno z implicitnimi garancijami za prodajo, primernostjo za določen namen in nekršitvijo, in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ne jamči, da bodo spletno mesto in materiali, izdelki, komunikacije, vsebine in storitve zanesljivi, neprekinjeni, brez napak, brez virusov in drugih škodljivih elementov, ali da bodo napake odpravljene. Zavedajte se, da se funkcije/specifikacije lahko razlikujejo od države do države. Slike izdelkov, vključno z barvo, se lahko razlikujejo od dejanskega videza izdelka.