Kategorije
Proizvajalci
Napredno
OBVESTILO!
V četrtek, 24.5. bo občasno moten dostop do B2B zaradi prehoda na nov sistem. Prosimo za razumevanje. Po uspešni posodobitvi boste vsi obveščeni po emailu z navodili ter kratko predstavitvijo novega sistema.

Preselili smo se na novo lokacijo: Magistrova 1, 1000 Ljubljana.
Odpiralni časi ostajajo nespremenjeni.

Pomoč uporabnikom

Za nakupovanje v naši spletni trgovini v svojem brskalniku odprite povezavo http://b2b.elkotex.si/.

Prijavite se tako, da kliknete na gumb Prijava v zgornjem levem kotu ter vpišete vaš elektronski naslov oziroma uporabniško ime in geslo.

Spletno trgovino podpirajo zadnje in nekatere starejše verzije naslednjih brskalnikov: Google Chrome, Safari, Firefox, Opera ter Internet Explorer 8, 9 in 10.

Ko ste prijavljeni imate v modri orodni vrstici možnost videti informacije o vašem podjetju, si ogledati zgodovino nakupov prek portala B2B, spremeniti geslo in upravljati z uporabniki.

Ko želite preveriti izbrane izdelke za nakup ali končati z nakupom, kliknite na Košarico. Ta vas bo v 3 korakih peljala do oddaje naročila.

V kolikor imate težave, vas zanimajo podrobnosti artiklov ali se želite posvetovati o nakupu, se obrnite na naše vodje oddelkov, katerih kontakte si lahko ogledate na spodnji povezavi.

http://b2b.elkotex.si/kontakt